АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

0

Волонтерски сервис општине Стари град, Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Стари град организују акцију добровољног давања крви у понедељак 29. јануара у периоду од 12 до 17 часова у свечаној сали Градске општине Стари град.

Позивамо вас да заједно са породицом, пријатељима, комшијама нам се придружите и давањем крви поклоните некоме живот. Волонтерски сервис и Канцеларија за младе Градске општине Стари град обезбедиле су за све даваоце као мали знак пажње улазнице за затворене базене спортског центра ’’Милан Гале Мушкатировић’’.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим добровољним даваоцима крви који су се током 2017. године одазивали нашим позивима и донирали крв на акцијама које смо организовали и на којима је прикупљено преко 2.000 јединица крви. Старограђани су у претходној години донирали 1.545 јединица крви што је за 18,39% више него у односу на број јединица крви прикупљених у 2016. години.

Уколико имате неке недоумице у вези са процедурама добровољног давања крви више информација можете пронаћи овде.

 

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • АКЦИЈА ДАВАЊА КРВИ У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

    Црвени крст Стари град, Градска општина Стари град и Институт за трансфузију крви позивају вас на акцију добровољног давања крви која ће се одржати у понедељак 25. јануара 2021. године у сали општине Стари град, Македонска бр. 42. Позивамо даваоце свих крвних група да се одазову позиву како би надоместили сезонски дефицит крви и крвних…