НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ

0

У суботу 21. септембра, Црвени крст Србије организовао је државно такмичење екипа прве помоћи. Такмичење је организовано на Ташмајдану и окупило је преко 700 волонтера Црвеног крста из 30 општина и градова у Републици Србији.

Црвени крст Стари град представљала је екипа омладине, која је право учешћа стекла победом на градском такмичењу које је одржано у јуну месецу. Тема овогодишњег државног такмичења била је безбедност деце у саобраћају. У конкуренцији 15 екипа, наша екипа омладине победила је на такмичењу.

Пехар за Црвени крст Стари град освојиле су:

  1. Милица Гашић – капитен екипе
  2. Уна Лукић
  3. Милица Ракочевић
  4. Лена Ранковић
  5. Доротеа Лучић и
  6. Канита Кујевић

Инструкторке ове екипе биле су Невена Живић и Маја Колев, које су представљале Црвени крст Србије на европском такмичењу и биле вицешампиони Европе у пружању прве помоћи.

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ОСНОВАН ВОЛОНТЕРСКИ СЕРВИС У ПАРТНЕРСТВУ ЦРВЕНОГ КРСТА И ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

    У свечаној сали општине Стари град данас је одржан састанак са волонтерима Црвеног крста на коме су присуствовали председник општине Стари град Радослав Марјановић, помоћници председника Мариа Марков и Александар Пуача, секретар и чланови Управног одбора Црвеног крста Стари град. Председник општине је искористио прилику да се захвали волонтерима Црвеног крста што су се још…