СТАЛО НАМ ЈЕ. ХВАЛА ШТО ПОМАЖЕТЕ.

0

Позивамо Вас да се одазовете акцији прикупљања основних животних намирница са циљем помоћи сиромашним суграђанима током викенда, 16. и 17. септембра, у Maxi објекту у Господар Јовановој број 39 (Алонсо) у периоду од 9 до 15 часова.

Градска управа Града Београда – Секретаријат за социјалну заштиту, компанија Delhaize Serbia и Црвени крст Београда заједнички спроводе акцију у оквиру недеље солидарности која се обележава од 14. до 21. септембра. Волонтери Црвеног крста прикупљаће брашно, шећер, со, пиринач, тестенину, уље, супе у кесици, чајеве, кекс и конзервирану храну.

Позивамо грађане да се придруже овој акцији и у складу са могућностима донирају намирнице за потребе наших социјално угрожених суграђана.

Стало нам је. Хвала што помажете.

плакат

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ОБУКА ЗА СПАСИОЦЕ НА ВОДИ

    Стручно осособљавање за звање спасилац на води Црвени крст Стари град планира да одржи стручно оспособљавање за звање спасилац на води на територији града Београда. Услови које кандидат треба да испуниКако би кандидат приступио стручном оспособљавању, потребно је да испуни следеће услове:· Да има 18 или више година· Да има стечено средње стручно образовање (четворогодишње…