СТАЛО НАМ ЈЕ. ХВАЛА ШТО ПОМАЖЕТЕ.

0

Позивамо Вас да се одазовете акцији прикупљања основних животних намирница са циљем помоћи сиромашним суграђанима током викенда, 16. и 17. септембра, у Maxi објекту у Господар Јовановој број 39 (Алонсо) у периоду од 9 до 15 часова.

Градска управа Града Београда – Секретаријат за социјалну заштиту, компанија Delhaize Serbia и Црвени крст Београда заједнички спроводе акцију у оквиру недеље солидарности која се обележава од 14. до 21. септембра. Волонтери Црвеног крста прикупљаће брашно, шећер, со, пиринач, тестенину, уље, супе у кесици, чајеве, кекс и конзервирану храну.

Позивамо грађане да се придруже овој акцији и у складу са могућностима донирају намирнице за потребе наших социјално угрожених суграђана.

Стало нам је. Хвала што помажете.

плакат

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • АКЦИЈА ДАВАЊА КРВИ У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

    Црвени крст Стари град, Градска општина Стари град и Институт за трансфузију крви позивају вас на акцију добровољног давања крви која ће се одржати у понедељак 25. јануара 2021. године у сали општине Стари град, Македонска бр. 42. Позивамо даваоце свих крвних група да се одазову позиву како би надоместили сезонски дефицит крви и крвних…