ОТВОРЕН ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА ЛИЦА БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ

0

Уз подршку Града Београда – Секретаријата за социјалну заштиту и Градске општине Стари град, Црвени крст Стари град отворио је други дневни прихватни центар за особе без смештаја. Центар је отворен на адреси Солунска број 14 и радиће сваки раднни дан од 11 до 13 часова.

Отварању центра присуствовали су заменик градоначелника Београда, Горан Весић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник општине Стари град Радослав Марјановић и представници Црвеног крста Београда и Црвеног крста Стари град.

Лица без крова над главом у центру ће моћи да добију оброк, топле напитке, гардеробу и да се окупају. Поред центра у Солунској, бескућници могу ове услуге добити у центру који води Црвени крст Врачара, а који се налази у Сазановој 119.

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ЗАЛИХЕ КРВИ СУ НА МИНИМУМУ, ЧЕКАМО ВАС НА АКЦИЈИ!

    Градска општина Стари град, Црвени крст Стари град и Институт за трансфузију крви Србије организују још једну заједничку акцију добровољног давања крви. Акција ће бити организована у понедељак 29. марта 2021. године у периоду од 12 до 16 часова у великој сали општине Стари град, Македонска бр. 42. Апелујемо на све особе од 18 до…