ПОЗИВАМО ВАС НА АКЦИЈЕ ДАВАЊА КРВИ

0

Институт за трансфузију крви, Волонтерски сервис општине Стари град и Црвени крст Стари град позивају Вас на акцију добровољног давања крви која ће се одржати у понедељак 30. јануара 2017. године у периоду од 10 до 15 часова у свечаној сали Градске општине Стари град, Македонска 42. Захваљујући Волонтерском сервису за првих 30 давалаца тог дана обезбеђене су 2 карте за базен ’’Милан Гале Мушкатировић’’.

Већ у уторак, 31. јануара 2017. године, позивамо Вас на акцију давања крви у Библиотеку града Београда, Кнез Михаилова улица број 56. Акција ће се одржати од 10 до 16 часова. Свим даваоцима обезбеђена је бесплатна чланарина у библиотеци.

Учините добро дело. Дајте крв, спасите некоме живот.

Ко све може дати крв

Савет о понашању пре и после давања крви 

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ОБУКА ЗА СПАСИОЦЕ НА ВОДИ

    Стручно осособљавање за звање спасилац на води Црвени крст Стари град планира да одржи стручно оспособљавање за звање спасилац на води на територији града Београда. Услови које кандидат треба да испуниКако би кандидат приступио стручном оспособљавању, потребно је да испуни следеће услове:· Да има 18 или више година· Да има стечено средње стручно образовање (четворогодишње…