ОБУКА ПРВЕ ПОМОЋИ ЗА РОДИТЕЉЕ

0

Црвени крст Стари град у сарадњи са Градском општином Стари град, организује обуку прве помоћи за младе и будуће родитеље, која ће се одржати у петак, 25. марта, са почетком у 18 часова, у великој сали ГО Стари град, Македонска 42.

Током обуке, лекари и представници Црвеног крста Стари град, вишеструки победници на многим европским такмичењима из прве помоћи, упознаће полазнике и полазнице овог едукативног курса како да поступају у потенцијалним, ванредним ситуацијама, са којима се можемо ненадано сусрести у свакодневном животу.

Полазници обуке имаће прилику да добију све потребне информације и да се упознају како да поступају на месту незгоде, која су средства за пружање прве помоћи, како зауставити крварење, збринути ране или опекотине и још много практичних и корисних савета како би прибрано и без панике поступали у таквим ситуацијама, и што је најважније, како да примене све потребне мере збрињавања.

Такође, након обуке и предавања присутни ће моћи да размене мишљења, дискутују и поставе додатна питања присутним лекарима и члановима Црвеног крста Стари град.

Сви полазници ће добити и јединствени приручник уз чију помоћ ће увек бити у могућности да освежавање стечена знања.

Пријаве за обуку прве помоћи староградски млади и будући родитељи могу да изврше путем бесплатног позива на телефонски број Услужног центра ГО Стари град 0800 077775 или доласком у Услужни центар (улаз из Нушићеве).

Post navigation

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ОБУКА ЗА СПАСИОЦЕ НА ВОДИ

    Стручно осособљавање за звање спасилац на води Црвени крст Стари град планира да одржи стручно оспособљавање за звање спасилац на води на територији града Београда. Услови које кандидат треба да испуниКако би кандидат приступио стручном оспособљавању, потребно је да испуни следеће услове:· Да има 18 или више година· Да има стечено средње стручно образовање (четворогодишње…