ОТВОРЕН ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР ЗА ЛИЦА БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ

0

Уз подршку Града Београда – Секретаријата за социјалну заштиту и Градске општине Стари град, Црвени крст Стари град отворио је други дневни прихватни центар за особе без смештаја. Центар је отворен на адреси Солунска број 14 и радиће сваки раднни дан од 11 до 13 часова.

Отварању центра присуствовали су заменик градоначелника Београда, Горан Весић, секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник општине Стари град Радослав Марјановић и представници Црвеног крста Београда и Црвеног крста Стари град.

Лица без крова над главом у центру ће моћи да добију оброк, топле напитке, гардеробу и да се окупају. Поред центра у Солунској, бескућници могу ове услуге добити у центру који води Црвени крст Врачара, а који се налази у Сазановој 119.

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ОБУКА ЗА СПАСИОЦЕ НА ВОДИ

    Стручно осособљавање за звање спасилац на води Црвени крст Стари град планира да одржи стручно оспособљавање за звање спасилац на води на територији града Београда. Услови које кандидат треба да испуниКако би кандидат приступио стручном оспособљавању, потребно је да испуни следеће услове:· Да има 18 или више година· Да има стечено средње стручно образовање (четворогодишње…