ОСНОВАН ВОЛОНТЕРСКИ СЕРВИС У ПАРТНЕРСТВУ ЦРВЕНОГ КРСТА И ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

0

У свечаној сали општине Стари град данас је одржан састанак са волонтерима Црвеног крста на коме су присуствовали председник општине Стари град Радослав Марјановић, помоћници председника Мариа Марков и Александар Пуача, секретар и чланови Управног одбора Црвеног крста Стари град.

Председник општине је искористио прилику да се захвали волонтерима Црвеног крста што су се још једном одазвали позиву да помогну својим суграђанима када је то најпотребније и истакао да ће Црвени крст бити партнер општине у функционисању волонтерског сервиса.

Секретар Црвеног Александар Пантелић се захвалио председнику општине и присутнима на енергији и труду који свакодневно улажу. Истакао је да је претходна година била изазовна и непредвидива за све нас, али упркос томе, волонтери Црвеног крста су били уз своје комшије, несебично пружајући сву своју помоћ.

Први задатак новооснованог сервиса биће подршка имунизацији грађана, а грађани све неопходне информације могу добити у општинском кол центру на број телефона 011-7852-999 сваки дан од 8 до 16 часова.

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • АКЦИЈА ДАВАЊА КРВИ У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

    Црвени крст Стари град, Градска општина Стари град и Институт за трансфузију крви позивају вас на акцију добровољног давања крви која ће се одржати у понедељак 25. јануара 2021. године у сали општине Стари град, Македонска бр. 42. Позивамо даваоце свих крвних група да се одазову позиву како би надоместили сезонски дефицит крви и крвних…