ПРОДУЖЕНО РАДНО ВРЕМЕ ПРИХВАТНОГ ЦЕНТРА ЗА ЛИЦА БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ

0

Због најављених ледених дана у којима температуре неће прелазити изнад нуле Дневни привремени прихватни центар за лица без крова над главом у периоду од 13. до 20. јануара 2021. године радиће сат времена дуже у периоду од 12 до 15 часова.

Након 20. јануара редовно радно време центра биће од 12 до 14 часова. Лица без смештаја у Дневном привременом прихватном центру који се налази у Солунској број 14 и који води Црвени крст Стари град могу добити топле напитке, оброк и гардеробу и могу се окупати. Такође, сва лица могу добити информације о начину остваривања права и услуга социјалне заштите као и информаторе и летке о местима на којима могу бити смештени и на којима могу добити различите бесплатне услуге.

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ОБУКА ЗА СПАСИОЦЕ НА ВОДИ

    Стручно осособљавање за звање спасилац на води Црвени крст Стари град планира да одржи стручно оспособљавање за звање спасилац на води на територији града Београда. Услови које кандидат треба да испуниКако би кандидат приступио стручном оспособљавању, потребно је да испуни следеће услове:· Да има 18 или више година· Да има стечено средње стручно образовање (четворогодишње…