ПРОДУЖЕНО РАДНО ВРЕМЕ ПРИХВАТНОГ ЦЕНТРА ЗА ЛИЦА БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ

0

Због најављених ледених дана у којима температуре неће прелазити изнад нуле Дневни привремени прихватни центар за лица без крова над главом у периоду од 13. до 20. јануара 2021. године радиће сат времена дуже у периоду од 12 до 15 часова.

Након 20. јануара редовно радно време центра биће од 12 до 14 часова. Лица без смештаја у Дневном привременом прихватном центру који се налази у Солунској број 14 и који води Црвени крст Стари град могу добити топле напитке, оброк и гардеробу и могу се окупати. Такође, сва лица могу добити информације о начину остваривања права и услуга социјалне заштите као и информаторе и летке о местима на којима могу бити смештени и на којима могу добити различите бесплатне услуге.

Коментар

Ваша е-маил адреса неће бити објављена. Означена поља су обавезна. *

Последње вести

  • ЗАЛИХЕ КРВИ СУ НА МИНИМУМУ, ЧЕКАМО ВАС НА АКЦИЈИ!

    Градска општина Стари град, Црвени крст Стари град и Институт за трансфузију крви Србије организују још једну заједничку акцију добровољног давања крви. Акција ће бити организована у понедељак 29. марта 2021. године у периоду од 12 до 16 часова у великој сали општине Стари град, Македонска бр. 42. Апелујемо на све особе од 18 до…